NIEUWS

Uitnodiging politiek debat

werkgevers Drechtsteden

Dordrecht, 7 september 2017


Politiek debat voor werkgevers in het Dordrechts Museum, Museumstraat 40 in Dordrecht, op 5 oktober aanstaande


Geachte heer/mevrouw,


Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Werkgevers Drechtsteden heeft hierop al een voorschot genomen door een speerpuntenboekje op te stellen dat de gemeenteraadsfracties kunnen gebruiken bij de formulering van hun partijprogramma’s. In dit boekje worden doelen genoemd die essentieel zijn om de Drechtsteden in balans te krijgen. Volgens de WD is die balans er pas als er sprake is van een krachtige regionale en economische samenwerking waarbij daadkracht en realisering de richting bepaalt en niet het formuleren van plannen de boventoon voert. Deze regio benadering maakt het mogelijk om de lokale krachten, de lokale accenten en de lokale identiteit te behouden en verder te versterken.

Lees meer

Lancering Economic Development Board op Ondernemersontbijt

22-05-2017

'Investeer komende tien jaar 7,5 miljard in Drechtsteden'


Overheden en bedrijfsleven zijn op weg in de komende tien jaar 7,5 miljard euro in de Drechtsteden te investeren in woningbouw, infrastructuur, bedrijventerreinen, centrumontwikkeling en onderwijs. Die investeringen moeten leiden tot 30.000 nieuwe arbeidsplaatsen, 25.000 nieuwe woningen en een economisch sterke regio, die meer dan 300.000 inwoners telt en aantrekkelijk is voor toeristen.

Lees meer

Presentatie Stichting 50+ Drechtsteden werkt

11-04-2017

Tijdens de bijeenkomst van 4 april jl. heeft voorzitter Riet Duykers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) een presentatie gegeven aan onze leden. Heeft u interesse om de presentatie nog eens door te nemen?

Klik dan hier.

Stichting50plus

Stichting50plusdrechtsteden

De Stichting 50+ Drechtsteden Werkt is een zelforganisatie met als doel de kansen van werkzoekende 50+ers op een succesvol herintreden in het arbeidsproces te verhogen.

  • 1
  • 2