jollycons-[category]/icons/svg/icon-ui-1-close Created with Sketch.

Huisfotograaf OVZ Onno Kemperman

“Ik geloof dat er van iedereen een goede portretfoto te maken is. Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen die vinden dat ze nooit goed op de foto staan.”

Met zijn bedrijf VISUALIS fotografie & beelddesign maakt Onno Kemperman de sfeerbeelden (zie hieronder) tijdens de bijeenkomsten van de OVZ.  Hij is gespecialiseerd in zakelijke portretten en illustratieve fotografie voor websites en helpt bedrijven en ondernemers met hun visuele identiteit. Neem eens een kijkje op zijn website:www.visualis.nu  

Voor meer informatie info@visualis.nu en/of schiet Onno eens aan tijdens een van de volgende bijeenkomsten!

Bijeenkomst – april 2023

Geschreven op 17 april.
Op dinsdag 11 april organiseerde de Federatie (9 ondernemersverenigingen in de Drechtsteden) weer de jaarlijkse bijeenkomst voor alle leden van deze verenigingen, wederom in samenwerking met Smart Delta Drechtsteden. Hierdoor waren ook de lokale bestuurders en ambtenaren aanwezig.

Het centrale thema was “Doorpakken!”. Want bij zowel de ondernemersverenigingen als bij de lokale overheden wordt inmiddels flink doorgepakt wat betreft hun activiteiten.

Na het welkom door Karen van Namen (voorzitter OKA, zij speelde een thuiswedstrijd!) werden de gasten onder leiding van spreekstalmeester Erik van Noordenne in rap tempo meegenomen in een Tour d’ Horizon over de actuele ontwikkelingen.
Ook Hans Biesheuvel (voorman van Ondernemend Nederland – ONL) gaf op zijn geheel eigen wijze een inkijkje in de actuele situatie in “Den Haag”.