jollycons-[category]/icons/svg/icon-ui-1-close Created with Sketch.

Huisfotograaf OVZ Onno Kemperman

“Ik geloof dat er van iedereen een goede portretfoto te maken is. Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen die vinden dat ze nooit goed op de foto staan.”

Met zijn bedrijf VISUALIS fotografie & beelddesign maakt Onno Kemperman de sfeerbeelden (zie hieronder) tijdens de bijeenkomsten van de OVZ.  Hij is gespecialiseerd in zakelijke portretten en illustratieve fotografie voor websites en helpt bedrijven en ondernemers met hun visuele identiteit. Neem eens een kijkje op zijn website:www.visualis.nu  

Voor meer informatie info@visualis.nu en/of schiet Onno eens aan tijdens een van de volgende bijeenkomsten!

Bijeenkomst – maart 2024

Geschreven op 15 maart.
Dinsdag 12 maart jl. tijdens de OVZ-bijeenkomst in Spektakel aftredend voorzitter Gerard Vaandrager volop in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn waardevolle en tomeloze inzet voor onze vereniging. Gerard is de afgelopen 10 jaar voorzitter geweest van de OVZ.

Naast de titel van Lid van Verdienste van de vereniging had loco-burgemeester en wethouder economie Tycho Jansen nog een verrassing. Gerard heeft de ‘Zwijndrechtse Heugel’* ontvangen!

Aansluitend nam scheidsrechter Bas Nijhuis de leden mee in de wereld van de arbitrage en de ervaringen en lessen vanuit zijn eigen ondernemerschap!

Voorafgaand aan de bijeenkomst vond de Algemene Ledenvergadering van de OVZ plaats.

Het was een mooie en inspirerende avond! En Gerard nogmaals bedankt!