jollycons-[category]/icons/svg/icon-ui-1-close Created with Sketch.

Huisfotograaf OVZ Onno Kemperman

“Ik geloof dat er van iedereen een goede portretfoto te maken is. Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen die vinden dat ze nooit goed op de foto staan.”

Met zijn bedrijf VISUALIS fotografie & beelddesign maakt Onno Kemperman de sfeerbeelden (zie hieronder) tijdens de bijeenkomsten van de OVZ.  Hij is gespecialiseerd in zakelijke portretten en illustratieve fotografie voor websites en helpt bedrijven en ondernemers met hun visuele identiteit. Neem eens een kijkje op zijn website:www.visualis.nu  

Voor meer informatie info@visualis.nu en/of schiet Onno eens aan tijdens een van de volgende bijeenkomsten!

Bijeenkomst – mei 2024

Geschreven op 16 mei.
Ruim 60 leden van de OVZ hebben een prachtige bijeenkomst beleefd bij Louis Ruys. Een prachtige presentatie van directeur Martin de Lange en interessante rondleidingen door verschillendecollega’s door het gehele pand. Nogmaals. hartelijk dank voor degastvrijheid!

Nog een slotakkoord vanuit Louis Ruys:
Het pand van Louis Ruys is duurzaam gebouwd. Door te kiezen voor warmtepompen, zonnepanelen en heat pipes bij de bouw van het pand, produceert Louis Ruys meer energie dan het zelf nodig heeft. Hierdoor wordt in ruimte mate elektriciteit terug geleverd aan het net en wordt het pand duurzaam gekoeld en verwarmd. Ook de tuin rondom Louis Ruys is duurzaam aangelegd met wilgen, hoogstam
fruitbomen en ruimte voor de van nature aanwezige wilde planten. Dit heeft gezorgd voor een bio diverse omgeving waarin vogels graag zijn en de imker en zijn bijen zorgen voor eigen honing. Binnenkort wordt een pergola aan het terras toegevoegd zodat de medewerkers van Louis Ruys nog vaker buiten kunnen zijn voor pauzes en overleg. Door haar aandeel te nemen in de energietransitie en met aandacht voor het groen rondom haar pand wil Louis Ruys bijdragen aan een groenere toekomst.