jollycons-[category]/icons/svg/icon-ui-1-close Created with Sketch.

Huisfotograaf OVZ Onno Kemperman

“Ik geloof dat er van iedereen een goede portretfoto te maken is. Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen die vinden dat ze nooit goed op de foto staan.”

Met zijn bedrijf VISUALIS fotografie & beelddesign maakt Onno Kemperman de sfeerbeelden (zie hieronder) tijdens de bijeenkomsten van de OVZ.  Hij is gespecialiseerd in zakelijke portretten en illustratieve fotografie voor websites en helpt bedrijven en ondernemers met hun visuele identiteit. Neem eens een kijkje op zijn website:www.visualis.nu  

Voor meer informatie info@visualis.nu en/of schiet Onno eens aan tijdens een van de volgende bijeenkomsten!

Bijeenkomst – okt 2022

Geschreven op 7 oktober 2022.
Dinsdag 4 oktober jl. was de OVZ welkom bij Schaffenburg Office Furniture.

Hier kregen we van algemeen directeur Marieke Wijnbergen een mooie rondleiding door het prachtige kantoorpand en hebben met elkaar lekker geborreld en gegeten.

Schaffenburg is een Nederlands familiebedrijf opgericht in 1995. Zij zijn een producerende groothandel van meubilair voor de zakelijke markt. Door het brede aanbod in producten en diensten wordt Schaffenburg opgedeeld in twee segmenten. Schaffenburg levert door middel van een geselecteerd netwerk van dealers meubilair voor de zakelijke markt, zoals; systeemmeubilair, vergaderopstellingen, opbergfaciliteiten, bureaustoelen, conferentiestoelen, directiemeubilair, kantinemeubilair, wachtruimtemeubilair, en akoestische oplossingen. Alle producten binnen Schaffenburg zijn uit voorraad leverbaar vanuit het Schaffenburg distributiecentrum in Zwijndrecht van maar liefst 5000 m².

Naast de standaard producten levert Schaffenburg ook een maatwerk collectie. Ontwikkelt voor projecten waar de wensen van de klant en de ideeën van de architect bij elkaar komen.