jollycons-[category]/icons/svg/icon-ui-1-close Created with Sketch.

Huisfotograaf OVZ Onno Kemperman

“Ik geloof dat er van iedereen een goede portretfoto te maken is. Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen die vinden dat ze nooit goed op de foto staan.”

Met zijn bedrijf VISUALIS fotografie & beelddesign maakt Onno Kemperman de sfeerbeelden (zie hieronder) tijdens de bijeenkomsten van de OVZ.  Hij is gespecialiseerd in zakelijke portretten en illustratieve fotografie voor websites en helpt bedrijven en ondernemers met hun visuele identiteit. Neem eens een kijkje op zijn website:www.visualis.nu  

Voor meer informatie info@visualis.nu en/of schiet Onno eens aan tijdens een van de volgende bijeenkomsten!

Bijeenkomst – november 2023

Geschreven op 21 november.
Succesvolle bedrijfsbijeenkomst bij Verkerk: 100 Jaar historie en innovatie!

Een bedrijfsbijeenkomst bij Verkerk bracht 15 november jl. 75 bedrijven van de OVZ samen voor een bijzondere ervaring. Het evenement, geopend door voorzitter Gerard Vaandrager en gehouden in het gerenoveerde en duurzame gebouw van Verkerk, bleek een succes door een afwisselend programma. Tijdens de presentatie van Verkerk, stond de 100 jaar geschiedenis van Verkerk centraal. De aanwezigen werden meegenomen op een reis door de rijke historie van Verkerk, met persoonlijke anekdotes van Pieter Visser. Hierna werden de gasten meegenomen in de expertises en innovaties van de organisatie door de jaren heen door Job Oosterwijk.

Een mooi hoogtepunt van deze bijeenkomst was de toost tussen de drie ondernemingen die dit jaar allen hun 100-jarig jubileum vieren. Felicitaties aan Hoogvliet Zwijndrecht en Van Drimmelen.

Een tweede onderdeel van de bijeenkomst was de kennismaking met intelligente zorgsystemen, waarbij Ivo de Koning, business unit manager van Verkerk Service Systemen de toekomst van slimme zorgoplossingen toelichtte.

De rondleiding door het duurzame en slimme gebouw van Verkerk bood de gasten de mogelijkheid om de nieuwe technologieën en milieuvriendelijke toepassingen van het pand met eigen ogen te bekijken.
Ook werd er een kijkje genomen in het dit jaar geopende Verkerk Training Center. Hier worden jongeren opgeleid door Jaco den Haan in de wereld van techniek.

De avond werd afgesloten met een uitstekend dinerbuffet, verzorgd door het Restaurant en Partycentrum Develpaviljoen, waardoor de gasten de gelegenheid kregen om informeel te netwerken en ideeën uit te wisselen. De positieve geluiden en het succes van de bijeenkomst waren duidelijk merkbaar.

Al met al was de bijeenkomst bij Verkerk een geweldige mix van geschiedenis, innovatie en netwerkmogelijkheden. Het evenement liet zien hoe een bedrijf met een rijke geschiedenis als Verkerk nog steeds voorop kan lopen in technologische ontwikkelingen en duurzame projecten.